Барний інвентар
Бутилка з дозатором
Призначена для зберігання та приготування різноманітних міксів для коктейлів.Рознос барний (антиковзання)
- діаметром 36 см;
- діаметром 40 см;
- розміром 45х35 см.
Ример
Декоратор для бокалів.Ящик барний
Для зберігання інгредієнтів для приготування коктейлів.Помпа вакуумна
з пробками.Пробка на пляшку
- вакуумна;
- для вина;
- для шампанського.
Відро для льоду (термос)
Об'єм 1,5 л.Мадлер
Використовується для перетирання кількох інгредієнтів (лід, м'ята, лайм).Тримач чеків
Довжина тримача:- 25 см
- 45 см;
- 46 см;
- 60 см;
- 100 см.
Совок алюмінієвий
Ємність:- 150 гр;
- 360 гр;
- 750 гр;
- 1000 гр
Барний організатор
Дозволяє зручно розмістити на барній стійці необхідні витратні матеріали — коктейльні трубочки, серветки, а також найнеобхідніші інструменти типу штопору і барного ножа.Барний килимок
Форма килимків спеціально розроблена для барів та ресторанів, вони практично не займають місця на стійці і запобігають ковзанню предметів по її поверхні.Гейзер барний
На пляшку дозволяє бармену розливати напої тонким рівним струменем.
Шейкер
Призначений для змішування різних інгредієнтів в однорідну масу, тим самим поєднуючи смакові якості кожного з них.Барна ложка
Використовують для перемішування інгредієнтів в стакані. Вона служить і як мірна ложка — 1 барна ложка вміщує 5 г або 5 мл рідини.Стрейнер
Призначений для відсіювання великих частинок (лід, шматочки фруктів) при переливанні коктейлю в бокал.Джигер (мірний стакан)
Для контролю кількості інгредієнтів, які додаються в коктейль.Льодоподрібнювач механічний
- з полікарбонату;
- стакан з н/ж.