Обладання для експозиції овочів та фруктів
Кошик порожній
Оформити замовлення

Обладання для експозиції овочів та фруктів

Категорії

Обладнання для експозиції овочів та фруктів

Столи TRAPEZ - базова, легка до адаптації форма. Додатково на неї встановлюються аксесуари, наприклад можна встановити ящики під кутом. Столи різної висоти дозволяють створити багаторівневу експозицію товарів

STAIRS - конструкція може використовуватися як пристінний або острівний модуль. Ступеневий дизайн полиць дозволяє демонструвати товари каскадом, утворюючи безперервну вертикальну конструкцію з овочів та фруктів.

STOREY - багатофункціональний тип обладнання для експозиції і оптимізації товарних запасів

GROWER - модуль для вирощування зелені безпосередньо в торговій точці. Дозволяє продавати найсвіжішу зелень, або може використовуватися як елемент декору

BOX - багатофункціональне обладнання для зберігання та експозиції овочів та  фруктів. Окремі елементи дозволяють розміщувати великі фрукти та овочі. Може використовуватися як елемент вуличних меблів і пропонувати відвідувачу відпочити та залишитися в магазині довше. Це формує атмосферу відкритих просторів.

Обладнання може бути виготовлене в різних кольорах. Для прорахунку зверніться до нашого менеджера,  або завітайте на  офіс. 

 

 

 

Рекомендовані товари
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*